Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja


BUTIMOTO | MarketBauShop

Maloprodaja, Veleprodaja, Web
10450 Horvati
Pavučnjak 104

BUTIMOTO d.o.o.

MBS: 080647477

OIB: 52631772134


Trgovina se obavlja kao : Maloprodaja i veleprodaja u poslovnici ili putem Web narudžbe

 

Ovim uvjetima utvrđuju se postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u online veleprodaji tvrtke BUTIMOTO d.o.o na internet adresi www.butimoto.hr

U navedenoj internet trgovini, tvrtka BUTIMOTO d.o.o. se nalazi u ulozi prodavatelja, a kupac je svaki posjetitelj online veleprodaje koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i prosljedi ih prodavatelju.

PLAĆANJE

NAČINI PLAĆANJA - WEB MARKET
> sigurna kupnja <
Skeniraj mobilnim uređajem 2D kod koji ti stiže @mail i koristi sigurnosni certifikat svoje banke.


Tvrtka BUTIMOTO d.o.o. zadržava pravo promjena cijena navedenih u službenim ponudama, u odnosu na online veleprodaju, ukoliko je u međuvremenu došlo do promjene cijene proizvoda kod dobavljača.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, skrećemo Vam pozornost da maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, te to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom naručivanja snosi kupac tj. korisnik.

Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavjestite pismenim putem prije potvrde narudžbe na info@butimoto.hr

CIJENE

Sve cijene su maloprodajne i izražene u valuti:  € | EURO s uračunatim PDV-om.

BUTIMOTO d.o.o. zadržava pravo promjene cijena bez prethodne obavijesti u bilo koje vrijeme.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tvrtka BUTIMOTO d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupcima, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke BUTIMOTO d.o.o. kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI

BUTIMOTO d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

MATERIJALNI NEDOSTACI

Odgovornost trgovca za materijalne nedostatke na proizvodu propisana je člancima 400. – 429 Zakonom o obveznim odnosima, NN br. 5/05,41/08 i 125/11. Sukladno čl. 10 ZZP, BUTIMOTO | MarketBauShop

tvrtke BUTIMOTO d.o.o Vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail info@butimoto.hr

POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA NA INTERNET STRANICAMA |BUTIMOTO | MarketBauShop

Želimo jasno reći da prilikom posjete ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili. Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom ili putem obrasca koji nam dostavljate e-mail poštom mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo vaš e-mail poslati drugim zaposlenicima ili dobavljačima koji mogu bolje odgovoriti na vaša pitanja. Osobni podaci mogu se prikupljati u svrhu marketinških aktivnosti. Daljnja obrada osobnih podataka u povijesne, statističke ili znanstvene svrhe neće se smatrati nepodudarnom, pod uvjetom da se poduzmu odgovarajuće zaštitne mjere.