Bitumenske hidroizolacije

  HIDROIZOLACIJA KATRAN


  Zagrebačko poduzeće Hidroizolacija Katran najstariji je proizvođač bitumenskog materijala u ovom dijelu Europe. Zahvaljujući stoljetnoj tradiciji i bogatom iskustvu.

  Od 2024 godine Katran postaje dio DRACO d.o.o. te nadalje teži još većoj kvaliteti i dostupnosti proizvoda.

  Hidroizolacija Katran proizvodi za tržište široku paletu bitumenskog materijala koji se koristi u visokogradnji i niskogradnji.

  Za visokogradnju proizvode se fleksibilne i visokofleksibilne polimebitumenske hidroizolacijske trake s ulošcima od sirovog krovnog kartona, metalnih folija, ojačanog staklenog voala, staklene tkanine i poliesterskog filca, koji su obloženi obostrano s polimerom modificiranom bitumenskom masom, a ugrađuju se tehnikom vručeg lijepljenja ili tehnikom zavarivanja.

  Nadalje, proizvode se fleksibilne hidroizolacijske trake otporne na utjecaj raslinja kod formiranja zelenog krova, te homogene fleksibilne monolitne polimerbitumenske paste, koje se ugrađuju hladnim postupkom. Za niskogradnju proizvode se polimerom modificirani bitumeni, hidroizolacijske trake za izolaciju mostova i viadukata, razrijeđeni bitumeni, bitumenske emulzije i polimerom modificirane bitumenske emulzije, bitumenski hladni premazi, bitumenski kitovi i mase.

  Tim stručnjaka Hidroizolacije Katran pridaje posebnu pozornost razvoju i unaprjeđenju proizvodnje te prati korak sa svjetskom tehnologijom, nastojeći udovoljiti normama ekološke podobnosti izabranih tehnologija i proizvoda. Svojim razvojnim programom tvrtka je usavršila osnovnu supstancu-bitumen, oplemenivši ga polimerom, tako da je hidroizolacijski materijal postao postojan i visoko fleksibilan kod niskih i visokih temperatura. Naš laboratorij kontrole jamac je kvalitete sirovina, tehnologije proizvodnje te tehnoloških karakteristika i parametara gotovih proizvoda. Katranovi proizvodi certificiraju se i ispituju u IGH d.d., Zagreb, a za seriju proizvoda visoko fleksibilnih traka tipa Flex Bitufix, tvrtka je dobila znak Hrvatske kvalitete.

  Kod projektiranja i izvođenja materijalom, dajemo kompletnu tehničku pomoć u izradi rješenja sustava hidroizolacijske zaštite za pojedine tipove konstrukcija i konstruktivnih elemenata, s izborom materijala, dimenzioniranjem sustava hidroizolacija, tehnikom polaganja, rješenjem detalja završetaka izolacije i troškovničkim opisima. Dugogodišnje iskustvo potvrđeno kvalitetom proizvoda, zalog je postizanja našeg osnovnog cilja - zadovoljnog kupca.


  #katran #hidroizolacija #bitumen #bitumenske-trake #ljepenka #izolacija #v3 #v4 #voalplast #resitol #draco


KATRAN RESITOL 9 Litara

KATRAN RESITOL 9 Litara

KATRAN RESITOL 9 LitaraBitumenski premaz proizveden od mješavine bitumena i lako hlapljivog organsko..

23,49€

KATRAN VOALPLAST V3 - 10 m2 bitumenska ljepenka

KATRAN VOALPLAST V3 - 10 m2 bitumenska ljepenka

KATRAN VOALPLAST V3 - 10 m2 bitumenska ljepenkaBitumenska traka za nadzemne hidroizolacije HRN EN..

19,50€

KATRAN VOALPLAST V4 - 10 m2 bitumenska ljepenka

KATRAN VOALPLAST V4 - 10 m2 bitumenska ljepenka

KATRAN VOALPLAST V4 - 10 m2 bitumenska ljepenkaBitumenska traka za nadzemne hidroizolacije HRN EN..

27,88€

KATRAN BIKROFIX 10 KG

KATRAN BIKROFIX 10 KG

KATRAN BIKROFIX 10 KGSastoji se od oplemenjenog bitumena, elastomera i brzo sušivih organskih otapal..

43,80€

KATRAN BIKROFIX 20 KG

KATRAN BIKROFIX 20 KG

KATRAN BIKROFIX 20 KGSastoji se od oplemenjenog bitumena, elastomera i brzo sušivih organskih otapal..

87,60€

KATRAN BITUVAL GV-4 - 10 m2

KATRAN BITUVAL GV-4 - 10 m2

KATRAN BITUVAL GV-4 - 10 m2Bitumenska traka za nadzemne i podzemne hidroizolacijeHRN EN 13707 Tip 1 ..

58,95€

Prikazano 1 do 6 od 6 (1 stranica)