ISOMAT AQUAMAT ELASTIC 25 + 10 KgDostupne opcije
Dostupnost: dostupno
  • 60,39€

  • Bez poreza: 48,31€
Hidroizolacija
Prednosti proizvoda Aquamat Elastic je certificiran prema EN 14891 i klasificiran kao dvokomponentni, vodootporan proizvod CM P za hidroizolaciju ispod pločica, u vanjski okoliš (zidovi i podovi) i bazeni. Certifikat br.: 18 / 18172-2980, APPLUS Laboratories. Označeno CE. Testirano od certificiranog njemačkog instituta MFPA Leipzig s kojim je utvrđeno da se sastaje uvjete za razvrstavanje A0, B0, a sukladno ZDB Tehnička direktiva iz 2010. "Verbundabdichtungen" za hidroizolaciju ispod ploča, terrazzo i pločice, u kućanstvima u vlažnim područjima površinama, kao i na balkonima i terasama. Brojevi certifikata: P-SAC 02/5.1/16-127 za hidroizolacijski sustav ispod ploča i crijepa, P-SAC 02/5.1/16-129 kod hidroizolacijskih sustava građevinske objekte. AQUAMAT-ELASTIC je ispitan i odobren od strane Njemački institut TÜV Rheinland LGA Bautechnick GmbH za otpornost u dodiru s otpadne vode.
Plaćanje
Načini plaćanja Načini plaćanja Sve cijene su maloprodajne i izražene u valuti: € | EURO s uračunatim PDV-om. NAČINI PLAĆANJA - WEB MARKET > sigurna kupnja < Skeniraj mobilnim uređajem 2D kod koji ti stiže @mail i koristi sigurnosni certifikat svoje banke. - 10 % već uračunato u WEB prodajnu cijenu ! Cijena vrijedi i za gotovinsko plaćanje u poslovnici maloprodaje. SAMO U POSLOVNICI MALOPRODAJE MOGUĆNOST PLAĆANJA JEDNOKRATNO KARTICAMA SVIH BANAKA: VISA MASTERCARD MAESTRO VPAY Zagrebačka banka do 12 rata obročno #VISA #MasterCard #Maestro #vpay #12rata #ZABA #BankTransfer

ISOMAT AQUAMAT ELASTIC 25 + 10 KgNamjena:

2K DVOKOMPONENTNA VISOKO FLEKSIBILNA HIDROIZOLACIJA

Dvokomponentni, visoko fleksibilni, cementni hidroizolacioni premaz. Pogodan je za hidroizolaciju površina koje imaju ili se očekuje pojava paučinastih pukotina uslijed kontrakcijaekspanzija ili vibracija. Idealan za krovove, bazene, nadzemne rezervoare za vodu itd., kao i za hidroizolaciju ispod pločica u kombinaciji sa elastičnim ljepilom ISOMAT AK-ELASTIC. Klasificiran je kao premaz za površinsku zaštitu betona, prema EN 1504-2.

Boja : Siva, Potrošnja : 2,0-4,0 kg/m².

Dokumentacija


#isomat #aquamat #elastic #polimercement #hidroizolacija

Povezani artikli

Tagovi: ISOMAT, hidroizolacija