Schwepa – Akrilatne završne žbuke

KONTAKT

Schwepa – Distribucija i prodaja Republika Hrvatska, BUTIMOTO d.o.o.,10020 Zagreb, Karlovačka cesta 163,

info@butimoto.hr, 01/7791-224

SCHWEPA - Distribucija i prodaja

Akrilatne završne žbuke

Schwepa Kunstharzputz 25kg

Schwepa Kunstharzputz 25kg

Akrilatna dekorativna žbuka zaribane (R)/zaglađene (K) strukture

NAMJENA : Malter na bazi akrila namijenjen zaštiti i ukrašavanju vanjskih i unutarnjih zidnih površina, a nanosi se na ljepljivu podlogu u ETICS sustavima toplinske izolacije, žbukama ili drugim sličnim materijalima.

PRIPREMA PODLOGE : Površina na koju se nanosi akrilna žbuka mora biti čvrsta, ravna i suha, bez prašine i ne smije sadržavati masnoću. Ovako pripremljenu površinu treba premazati strukturnom akrilnom podlogom, nakon čega se nanosi akrilatna završna žbuka.

UPUTE ZA UPOTREBU : Sadržaj kante dobro promiješajte električnom miješalicom. Mort nanesite žlicom od nehrđajućeg čelika u debljini najvećeg zrna dok je masa mokra i obradiva, a nakon kratkog sušenja utrljajte kružnu, okomitu ili vodoravnu lopaticu izrađenu od plastike ili stiropora željene jednolike strukture.

Upozorenje! : Radovi se moraju izvoditi na temperaturi zraka, podloge i materijala od +5 do + 25 ‘C. Izbjegavajte rad po kišnom vremenu i rad na izravnoj sunčevoj svjetlosti ili jakom vjetru zbog brzog sušenja.

ROK TRAJANJA : 12 mjeseci od datuma proizvodnje. Čuvati u originalnoj, zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, zaštićeno od jakog sunca i mraza.

TEHNIČKI PODACI
Glatka struktura (K):
Granulacija: 1,5 mm Potrošnja: približno 2,0 – 2,5 kg / m2
Granulacija: 2,0 mm Potrošnja: približno 3,0 – 3,5 kg / m2
Naribana struktura (R):
Granulacija: 1,5 mm Potrošnja: približno 2,0 kg / m2
Granulacija: 2,0 mm Potrošnja: približno 2,5 – 3,0 kg / m2
Vrijeme sušenja za obradu: 15 min.

AMBALAŽA
Plastične kante od 25 kg