Ljepila za keramiku

Polaganje keramike

Ljepila za keramiku unutarnja i vanjska upotreba SAMOBORKA I ISOMAT

Produženo otvoreno vrijeme rada visoka otpornost na klizanje fleksibilnost C1T C2TE C2TE S1

Keramika je, kao materijal, poznata još iz doba paleolita, a keramičke pločice sastavni su dio čovjekove svakodnevice tisućama godina. Niz kvalitetnih prednosti i karakteristika proizvoda za lijepljenje keramike i kamena linije TERATEKT G I TERATEKT F te proizvoda ISOMAT AK20


Kupi preko Market-Wholesale | Online veleprodaje

Samoborka TERATEKT G 5 Kg

Unutarnje ljepilo za keramiku C1T

Namjena i svojstva

normalno, protuklizno ljepilo na osnovi cementa za unutarnje lijepljenje upojne zidne i podne keramike u stambenim prostorima, sanitarnim čvorovima i sl.

Potrošnja

3-4 kg/m², Izgled sivi prah

Maloprodajna cijena: 13,00 kn/kom

Samoborka TERATEKT F 5 Kg

Namjena i svojstva

poboljšano, protuklizno ljepilo s produženim otvorenim vremenom na osnovi cementa; za unutarnje i vanjsko lijepljenje zidne i podne keramike, za kamene i neupojne pločice upojnosti do 0,5% i gres pločice; za lijepljenje pločice na pločicu; za sanacijske radove; u industrijskim prostorima, na terasama, balkonima i sl.

Potrošnja

3-4 kg/m², Izgled sivi prah

Maloprodajna cijena: 19,90 kn/kom

ISOMAT AK 20 - C2TE S1 - 25 Kg

VISOKOKVALITETNO FLEKSIBILNO POLIMER MODIFICIRANO LJEPILO ZA PLOČICE C2 TE S1

Polimer-modificirano, fleksibiln ljepilo visokih performansi za keramičke i porculanske pločice na problematičnim površinama. Karakterizira ga produženo otvoreno vrijeme za rad, fleksibilnost i nema vertikalnog klizanja. Pogodan je i za ljepljenje prirodnog kamena i dekorativnih cigli na beton, košuljice itd. Preporučuje se za podloge kao što su stare pločice, podovi sa podnim grijanjem, bazeni za plivanje itd. Za unutrašnju i vanjsku upotrebu, na zidovima i podovima. Klasificiran je kao ljepilo C2 TE S1, prema EN 12004 i EN 12002.

Boja : Siva , Potrošnja : 1,5-4,0 kg/m².

Maloprodajna cijena : 64,70 kn/kom